Een internationaal bedrijf klopte bij ons aan met een verpakking die was ontworpen door een bekend Londens bureau. Het wilde weten of wij deze verpakkingen konden produceren en wat de kosten zouden zijn. Een herkenbaar scenario…

Efficiëntere verpakkingen betalen zich terug

Onze ontwerpers hebben toen een alternatief ontworpen omdat de opzettijd van het ontwerp van het Londense bureau erg lang was. Uiteindelijk ging het niet meer om een zo laag mogelijke stuksprijs. Wat telde, was de besparing die we hebben kunnen realiseren. Door het ontwikkelen van een verpakking die machinaal veel efficiënter te produceren was en bovendien een minimale opzettijd had bespaarde de klant hierdoor honderdduizenden euro’s.

Ruime expertise

Bij PacQ kunt u al in de ontwikkelfase van uw verpakking vertrouwen op onze expertise. Een team van designers ontwerpt en test aan de hand van uw eisen de constructie, het opzetgemak en het gebruiksdoel van uw verpakkingen. Dit doen wij standaard ook met alle reeds ontworpen verpakkingen.

Uw wensen centraal

Wij luisteren naar uw wensen, ideeën en denken mee over de fase na de productie. Het technisch ontwerp optimaliseren wij zodat u verzekerd bent van een vlot en machinaal productieproces en een korte opzettijd. Zo bespaart u kostbare tijd en middelen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan vandaag nog contact op.

Jos Harting

PACQ Packaging Solutions

Stuur een mail T. +31 (0) 6 212 948 29