Voor een van onze relaties ontwikkelen en produceren we verschillende verpakkingen. Naast verpakkingen maken we ook regulier drukwerk. Zo leveren we nu ook de bijsluiters, brochures, leaflets, folders tot aan de displays aan toe. One-stop-shopping avant la lettre.

One-stop-shopping

Een logistieke besparing in kosten en tijd. Bijkomend voordeel is dat alle items bij één producent vandaan komen en ook gelijktijdig bij het fulfilment bedrijf arriveren. Telkens weer…

Direct aanspreekpunt & zekerheid

We produceren eenvoudige en complexe verpakkingen voor de food sector en non-food sector zoals cosmetica -, farmaceutische -, chocolade – en luxe drankverpakkingen. Bij al deze verpakkingen drukken wij ook bijsluiters en allerlei POS-materialen zoals displays, brochures, leaflets en folders. Allemaal geproduceerd onder hetzelfde dak. Dit betekent voor u één duidelijk aanspreekpunt en veel zekerheid in het vervolgproces.

Kostenbesparing

De zekerheid dat alle items tegelijk arriveren bij het fulfilment bedrijf levert u naast gemak ook een kostenbesparing op doordat het aantal schakels wordt verminderd dankzij one-stop-shopping.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan vandaag nog contact op.

Jos Harting

Pacq Packaging Solutions

Stuur een mail T. +31 (0) 6 212 948 29